Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Priopćenje uprave HUP-a Zagreb povodom vijesti o prodaji hotelskog portfelja

Vezano uz članak objavljen danas u Jutarnjem listu, HUP Zagreb d.d. uputio je medijima priopćenje koje potpisuje predsjednik Uprave Anđelko Leko. Priopćenje prenosimo u cijelosti;

"Poštovani, Jutarnji List je 18. rujna, na naslovnoj strani, te na stranicama 4 i 5 objavio članak pod naslovom "Falkensteiner želi hotelsko carstvo Anđelka Leke", a koji članak je izazvao pažnju javnosti.

Ne komentirajući medijske napise, možemo potvrditi jedino to da Uprava HUP-a ZAGREB d.d. ustraje na konceptu daljnjeg rasta i razvoja društva, zbog čega su u razdoblju iza nas vođeni razgovori s više potencijalnih strateških partnera.

Do danas nisu ostvareni nikakvi konkretni dogovori niti je sadržaj bilo kojeg od ovih razgovora formaliziran tako da bi proizvodio bilo kakvu obvezu za društvo.

Što se tiče neprovjerenih informacija objavljenih u predmetnom članku, smatramo da ne postoje nikakve bitne činjenice koje bi valjalo komentirati, a ukoliko bi se u vremenu ispred nas definirale bilo kakve obveze za društvo, o istima ćemo pravovremeno izvijestiti javnost.

S poštovanjem, Anđelko Leko predsjednik Uprave".

VEZANE VIJESTI


Leko prodaje svoj hotelski portfelj koji uključuje i hotele u Srebrenom i Mlinima ?Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn