Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Društvo arhitekata Dubrovnik pokrenulo inicijativu za zaštitu zgrade hotela Pelegrin

Društvo arhitekata Dubrovnik uz podršku Predsjedništva Udruženja hrvatskih arhitekata na čelu s predsjednikom Emilom Jurcanom, Hrvatske komore arhitekata na čelu s predsjednicom Željkom Jurković i Društva povjesničara umjetnosti Hrvatske na čelu s predsjednikom prof. dr. sc. Zvonkom Makovićem uputilo je pismo ministrici kulture RH dr. sc. Nini Obuljen Koržinek s prijedlogom za hitno donošenje akta o zaštiti hotela Pelegrin u Kuparima , a kojemu donošenjem novog UPU-a prijeti rušenje.

Inicijativu, Prijedlog za hitno donošenje akta o zaštiti hotela Pelegrin u Kuparima koju je Društvo arhitekata Dubrovnik uputilo ministrici pročitajte u prilogu.

Prijedlog za hitno donošenje akta o zaštiti hotela PelegrinPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn