Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Visoki standardi upravljanja sigurnošću vode; Vodovodu Dubrovnik izdan novi certifikat

Nakon uspješno dovršenog procesa provjere sukladnosti sa standardima, a u sklopu kojeg je demonstrirao kako ispunjava sve zahtjeve i provodi potrebne mjere, Vodovodu Dubrovnik je na razdoblje od tri godine izdan novi certifikat prema normi ISO 22000 kao dokaz da su aktivnosti povezane sa zahvaćanjem, kondicioniranjem i distribucijom vode za ljudsku potrošnju sukladne traženim standardima. Proces recertifikacije vodili su auditori i iz jedne od vodećih svjetskih certifikacijskih kuća, tvrtke SGS sa sjedištem u Švicarskoj.

ISO 22000 je prva međunarodna norma za implementaciju sustava zdravstvene sigurnosti hrane, a obuhvaća interaktivnu komunikaciju, upravljanje sustavom i upravljanje rizicima. Norma definira sustav upravljanja sigurnošću hrane koristeći sedam principa analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) uz dodatne preduvjete kojima se osigurava kvalitetna kontrola u svim dijelovima lanca kojim voda prolazi - od izvora do krajnjeg korisnika.

Ovu normu Vodovod Dubrovnik uveo je prije tri godine, a uspješno dovršenim procesom recertifikacije još su jednom potvrđeni visoki standardi rada i brige za zdravlje potrošača - navodi se u priopćenju Vodovoda Dubrovnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn