Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U Sheratonu otvoren Regionalni summit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe

U Hotelu Sheraton u Srebrenom danas je otvoren Regionalni summit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe naziva „300 najboljih“. Riječ je, naime, o događanju čiji je primarni cilj promocija važnosti poduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj.

Program Regionalnog summita "300 NAJBOLJIH", projekt "Stvaratelji za stoljeća" i druge aktivnosti predstavili su: Vinko M. Ćuro, predsjednik Organizacijskog odbora Regionalnog summita poduzetnika "300 Najboljih" i predsjednik Upravnog odbora MEF "PERSPEKTIVE" Dubrovnik (Hrvatska); Ljubica Kostić Bukarica,  predsjednica Asocijacije poslovnih žena Crne Gore i direktorica Posebnog odjela  Svjetskog kongresa poduzetnika za žene-poduzetnice (Crna Gora); prof. dr. Siniša Zarić,  predsjednik Međunarodnog  komiteta za dodjelu nagrada i priznanja  "STVARATELJI ZA STOLJEĆA" i profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu (Srbija) i Raoul Bole Cvečić,  osnivač i vlasnik "Energy pellets" d.o.o. Delnice i član mnogih poslovnih asocijacija (Hrvatska).

Predsjednik Organizacijskog odbora  Regionalnog summita poduzetnika "300 Najboljih" i predsjednik Upravnog odbora MEF Perspektive Dubrovnik Vinko M. Ćuro prilikom predstavljanja programa kazao je kako je zadovoljan brojem novih sudionika, a posebno je istaknuo zadovoljstvo sudionicima koji su bili prošle i pretprošle godine.

"Ove godine smo pripremili sadržajan program koji počinjemo s Forumom za buduće poduzetnike: "Izazovi, šanse i rizici" koji je namijenjen mladima, ali i svima ostalima. Inače, prošle godine je uspostavljena Mreža mladih poduzetnika 4E na čijem čelu je Milica Daković iz Crne Gore. Cilj nam je da kroz neko vrijeme imamo dobre rezultate u regiji kada je u pitanju poticanje mladih na bavljenje poduzetništvom i tako im pomognemo da uspješnije pokrenu svoj posao", rekao je Vinko M. Ćuro te najavio za sutra prvu sjednicu programsko-organizacijskih tijela Svjetskog kongresa poduzetnika koji je planiran u jesen ove ili naredne godine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn