Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Čistoća nabavila specijalno vozilo za pranje i čišćenje javnih površina marke Mathieu

Nabavom specijalnog vozila za pranje i čišćenje javnih površina marke Mathieu dubrovačka Čistoća zadržava Grad Dubrovnik u samom vrhu čistih europskih gradova.

U odnosu na postojeću čistilicu, ovim specijalnim vozilom moguće je istovremeno obavljati i pranje i čišćenje, a posebno glatkih i kamenih površinakao što su Pile, Ploče i naš Stradun.
Ovo vozilo ostvaruje impresivne rezultate u profesionalnom čišćenju javnih prostora te prilikom pranja usisava vodu, tako da površine nakon njegova prolaska ostaju i čiste i suhe što ga čini pravim izborom za održavanje čistoće ulica našega Grada.

U ljetnim mjesecima, kada je iz godine u godinu sve veći protok ljudi u našem Gradu, bit će odlična pomoć u održavanju čistoće Dubrovnika koji s ponosom nosi titulu bisera Jadrana.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn