Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U Sheratonu tijekom novogodišnjih praznika boravilo više od 450 gostiju

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel je i ove godine zabilježio odličnu popunjenost tijekom novogodišnjih praznika. U hotelu je boravilo više od 450 gostiju među kojima su najbrojniji bili gosti iz Španjolske, Italije, BiH, Slovenije, Albanije i drugih zemalja.

Za goste je organiziran doček Nove godine u dvorani Orlando uz lokalni bend Talire. Sheraton će po završetku velikog kongresa farmaceuta, koji će se održati u periodu od 9. do 12.siječnja, nakratko zatvoriti svoja vrata za potrebe redovitog održavanja, te se ponovno otvaranje očekuje krajem veljače. Po zatvaranju Sheratona svoja vrata će otvoriti hotel Astarea.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn