Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U Sheratonu će se od 2. do 5.listopada održati najsveobuhvatniji skup o preradi drva na Mediteranu

Od 2. do 5. listopada u hotelu Sheraton u Srebrenom će se održati Adriatic Wood Days najsveobuhvatnije događanje u ovom dijelu Europe iz svih područja povezanih s preradom drva: šumarstvo, biomasa, trgovina drvnim proizvodima, marketing kao i područje dizajna i opremanje hotela.

Ovogodišnje izdanje Adriatic Wood Days-a objedinjuje široki spektar tema u kojima dominira novi europski pristup u sektoru, vidljiv kroz kaskadnu upotrebu drva i produženje životnog vijeka proizvoda od drva. Kroz šest stručnih skupova (Opremanje hotelskih interijera i produkt dizajn / Veća uporaba drva u graditeljstvu / Trgovina drvom i marketing šumskih i drvnih proizvoda / Isplativost investicija u proizvodnju peleta i kogeneracije / Klasteri i kriza u radu sektorskog organiziranja / Palete i drveni ambalažni materijal) tijekom tri dana obradit će se mnogobrojne aktualnosti u Hrvatskoj te u zemljama JIE, uključujući i složene teme poput cijena drva, izdašnih poticaja za energetski sektor, nedostatka sirovine, uporabe i finalizacije mekog drva te razvoja investicija u sektoru.

Skup se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, u čije će ime prvi dan događanja službeno otvoriti izaslanik g. Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvanske županije.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn