Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Kristijan Pavić imenovan je za novog generalnog direktora ACI-ja

Pomoćnik ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik, Kristijan Pavić, imenovan je za novog generalnog direktora ACI-ja. Na tom će mjestu Pavić zamijeniti Dubrovkinju Doris Peručić koja je nedavno podnijela zahtjev za razrješenje s mjesta direktorice nacionalnog nautičkog sustava.

- Na drugoj sjednici Nadzornog odbora ACI d.d. (Adriatic Croatia International Club. d.d.) održanoj dana 29.07.2016. godine, član Uprave dr. sc. Doris Peručić je Nadzornom odboru izjavila ostavku koja stupa na snagu s danom 8. kolovoza 2016. godine. Nadzorni odbor je na navedenoj sjednici donio odluku kojom se za člana Uprave Društva ACI d.d., koja ima jednog člana, imenuje Kristijan Pavić iz Dubrovnika, na razdoblje od tri mjeseca, s početkom od 9. kolovoza 2016. godine. Imenovani član Uprave će zastupati Društvo samostalno i pojedinačno - izvijestili su iz ACI-ja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn