Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Proslave rođendana uz Tintiliniće i Magic bus Dubrovnik u Kuparima (FOTOGALERIJA)

Već neko vrijeme Tintilinići uveseljavaju mališane Župe, ali i okolice, osmišljavajući i uljepšavajući njihove proslave rođendana. Znamo svi kako je svakom djetetu rođendan sam po sebi važan i poseban dan. Znaju to i Tintilinići koji su od ove jeseni u suradnji s Magic bus Dubrovnik pripremili pregršt novosti u šatoru u autokampu Kupari. U novonastalom prostoru, proslave rođendana nastavit će se i tijekom zime.U ponudi različitih programa proslave možete odabrati i mađioničara, kao i lutkarsku predstavu prema dogovoru. Proslave su različitih tematika, za one najmlađe, ali i one nešto starije. Tu je: "Mini disco", "Beauty princess party", playstation kutak, movie night teen party, nintendo...Naravno, prema dogovoru Tintilinići će se pobrinuti za face painting, pinjatu i party dekoracijski paket. Rođendane možete po želji i produžiti, ali i dogovoriti proslavu dva slavljenika zajedno.

Uz mnoštvo novosti u ponudi, dobre zabave neće nedostajati. Više informacija i rezervaciju termina možete dobiti na mob. 099/297-7567. Pronađite svoje mjesto  u čarobnoj priči koju za vas pričaju animatori Tintilinići i Magic bus Dubrovnik.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn