Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Večer kad se tražila karta više - Snimanje glazbeno-scenskog spektakla Lijepom našom (FOTOGALERIJA)

Župska školska sportska dvorana na Mljekari sinoć je bila premala da bi primila sve one koji su željeli vidjeti kako to Hrvatska televizija snima svoju popularnu emisiju "Lijepom našom", ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna su brzo  rasprodane.

Urednik najdugovječnije emisije HRT-a Branko Uvodić u župsku je dvoranu uz  kulturno umjetnička društva, klape i vokalne soliste iz Dubrovačko neretvanske županije, te goste iz Hercegovine i Boke Kotorske, doveo i brojna poznata lica domaće estrade, pa su pred župskom publikom sinoć zapjevali i Mladen Grdović, Trio Gusti, Ibrica Jusić, Nenad Vetma, Đani Maršan, Markos, Cecilija, Milo Hrnić, Dariva, Paula Jusić ....

Program je počeo nastupom župskog Kuda Marko Marojica koji je uz Općinu i Turističku zajednicu, sinoć bio i domaćin ovog glazbeno scenskog spektakla, a Župu su na pozornici predstavljale i klape Subrenum i Kaše.

Kroz četiri sata snimanja nastale su dvije emisije koje će se u programu Hrvatske televizije emitirati u dvije prve subote sljedećeg mjeseca, 2. i 9. studenog.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn