Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Navijački fenomen Fun H2O - Porat još jednom obojan u narančasto (FOTOGRAFIJA)

Rezultatski loše - navijački fenomenalno, najkraći je opis jučerašnjeg finala 36. Divlje lige u kojem je Kamen Mali drugi put u finalu slavio protiv Funa.  Međutim, bez obzira na rezultatski neuspjeh, spektakl u režiji navijača Funa još je jednom oduševio sve, od gledatelja u Portu do onih koji su utakmicu gledali na televizijskim ekranima.

Teško je bilo izbrojiti koliko je barki jučer popodne krenuo iz Mlina, Srebrenog,  Plata... prema Gradu, a kamoli koliko je navijača na njima bilo.

Posebno treba istaknuti tvrtku Vivado čijim su brodovima put Grada krenuli mnogi, naravno besplatno, a najviše njih na za ovu priliku organiziranom brodu "Rudolfo" s kojim su u Porat stigla brojna djeca u narančastim majicama.


FOTOGALERIJA

 


VEZANE VIJESTI

Cavtaćani ponovo u finalu dobili narančaste - Kamen Mali slavio na četverce (FOTO)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn