Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Maškarata u Mlinima i Srebrenom; Vratio se Ljetni Župski karnevo (FOTOGALERIJA)

Nakon dugo godina Župa je sinoć ponovo vidjela ljetnu maškaratu. Ljetni Župski karnevo počeo je u Mlinima ispred hotela Mlini karnevalskim programom za djecu uz DJ Vjevericu u kojem su sudjelovale i Ljubičanstvene Kiseljačke Mažoretke, Župske Mažoretke, te plesna skupina Dance Around.  

Nakon tratamenta Maškarana povorka u kojoj je uz Limenu glazbu iz Zatona  Kiseljačke i Župske Mažoretke, sudjelovalo nekoliko skupina župskih maškara, te gosti iz Grada, Cavtata i Primoštena su uputila u Srebreno gdje je organizirana Ljetna maškarana zabava uz grupu Vertigo.

Kako je izgledala Maškarana povorka Ljetnog Župskog karnevala i program i Mlinima pogledajte u našoj bogatoj Fotogaleriji


FOTOGALERIJA

 



Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn