Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Peta Rekreativna humanitarna biciklijada okupila sedamdesetak župskih biciklista (FOTOGALERIJA)

Sedamdesetak, uglavnom mlađih biciklista vozilo je danas petu Rekreativnu humanitarnu biciklijadu koja je u sklopu programa dana Općine u organizaciji Savjeta mladih Općine Župa dubrovačka vožena rutom Ambulanta, iza Kantula, Mandaljena, Zagruda, Radovina, Sabovina, Lazine, Brnjine, Rijeka, Zakula do kružnog toka na Servisnoj zoni, te u povratku do zgrade Općine.

Sudjelovanjem na biciklijadi i kupnjom majice u iznosu po želji, biciklisti su se još jednom pridružili humanitarnoj akciji pomoći obiteljima Župe dubrovačke kojima je pomoć zaista potrebna. Na kraju, sudionici su počašćeni tratamenatom ispred zgrade Općine gdje je utrka i završena, a sokovima, voćem i grickalicama organizatori su počastili i štićenike Centra Josipovac.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn