Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

FOTOGALERIJA; 16. tradicionalni humanitarni Eko cross od Mandaljene do parka Striježice

Udruga Kurenat je i ove godine u sklopu programa obilježavanja Dana Općine organizirala tradicionalni humanitarni Eko cross koji se trči od Mandaljene, preko Mljekare, pa ispod pothodnika u Kuparima, kroz Srebreno do Gumna u Parku Striježice. Kao i svake godine, pred start su se prodavale majice, a prikupljena sredstva će se donirati nekoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba.

Za razliku od prošle nedjelje, kada je odgođen zbog kiše, danas je sudionike 16. Eko crossa poslužilo vrijeme, kiša je stala par sati prije starta, a tko je sve trčao i koga smo sve zabilježili na startu u Mandaljeni, te na cilju u Parku Striježice pogledajte u našoj bogatoj fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn