Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ultimi od poklada - Velika povorka župskih karnevala obišla zdravice kroz Župu (FOTOGALERIJA)

Nakon godine pauze, danas u dvije ure izapodne kod Doma na Kantulama ponovo se okupila Velika povorka župskih karnevala, te krenula u obilazak zdravica kroz Župu. Raspoloženi maškari  prvo su po običaju obišli Općinske čelnike i tratali se na zdravici u Srebrenom, onda ih je po prvi put počastila i Turistička zajednica Općine, a veselje je nastavljeno u koloni preko Mljekare i Mandaljene do zdravice na Rijeci.

Nakon Rijeke, maškarana povorka je krenula prema Poslovnoj zoni, pa magistralom do Solina u koje je karnevalska povorka ušla prvi put nakon dugo godina. Na glavnoj zdravici domaćin Mlinarski karnevo župske maškare je uz šporke makarule dočekao u Vrelu, a dalje se krenulo kroz Postranje do Donjeg Brgata gdje završava ovogodišnja povorka.

Dio atmosfere s povorke prenosimo kroz veliku fotogaleriju i video ŽuTV-a.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn