Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Završna večer sedmog Turnira župskih mjesta kroz 70 slika (FOTOGALERIJA)

Sedmi Turnir župskih mjesta nam je dao novog prvaka, prvog koji ne dolazi iz Čibače. Brašina je uz prijelazni pehar našeg portala, pokupila i skoro sve ostale nagrade; najbolji igrač i strijelac je Leo Pušić, a najbolji golman Josip Jurjević. Jedino je nova nagrada trofej "Neko Miloslavić Award" za najljepši gol turnir pripala Branimiru Periću (Gornja Čibača).

Bila je to nezaboravna večer u kojoj se u dvorani na Mljekari tražilo mjesto više, da su tribine bile potpuno razvučene (što je na futsalu nemoguće)ne bi bilo dovoljno mjesta za sve koji su sinoć željeli pogledati završne utakmice. Procjenjuje se da je u dvorani tijekom večeri bilo do 500 gledatelja.

Uz završne utakmice turnira večer su začinili i nastupi Mažoretki Župe dubrovačke i KUD-a Marko Marojica, te posebno revijalna utakmica između Fun H2O-a i Lukovice u novom sportu Watsalu koji se igrao kombinacijom vaterpolskih i nogometnih pravila.

U našoj završnoj fotogaleriji s ovogodišnjeg turnira donosimo dio sinoćnje atmosfere iz školske sportske dvorane na Mljekari.


IZVJEŠTAJI S FINALNIH UTAKMICA

Brašina osvojila Turnir župskih mjesta - Pehar prvi put napustio Čibaču (FOTOGALERIJA)

Počelo finalno večer Turnira župskih mjesta - Brgatu pehar za treće mjesto (FOTO)


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn