Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Procesija pod ombrelama - "Župljani na Festi Svetog Vlaha" tradicionalna FOTOGALERIJA

Nevrijeme s jakom kišom koje je bilo najjače baš u momentu polaska procesije 1047. Feste Sv.Vlaha, ipak nije spriječilo vjernike da po tradiciji pod barjacima prođu Stradunom. U jednoj od najkraćih procesija u zadnje vrijeme, ponosno su bez obzira na nevrijeme koračali Trombunjeri, Festanjuli i veći dio barjaktara sa svojim barjacima i pratnjom članova bratovština, a pridružili su im se i predstavnici gradskih i županijskih vlasti. Iako službeno otkazana,  bez limenih glazbi, svećenika, biskupa i moći svetaca, a i političara koji su ovih dana boravili u Gradu, procesija se ipak održala.

Tradicionalno po 12. put donosimo fotogaleriju "Župljani na Festi Svetog Vlaha" ovaj put pod ombrelama i inceratama, ali tradicija ove naše najstarije fotogalerije se nastavlja.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn