Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Počeli pokladi - Nardelli predao Ključ od Općine predsjednici Župskog karnevala (FOTO/VIDEO)

Ranije nego ikada, svečanom primopredajom vlasti u Lokalu One Suite Hotela, sinoć su počela maškarana događanja u Župi dubrovačkoj. Sukladno statutu maškaranih užanci općinski načelnik Silvio Nardelli predao je ključe, a s njima i vlast do ultimijeh od poklada, predsjednici Župskog karnevala Luci Čučić.

Preuzevši vlast predsjednica karnevala je u svom prvom obraćanju najavila niz projekata koje planira realizirati njezina vlada, koja je već na samom početku pokazala da "misli ozbiljno" i svojoj predsjednici "podvalila" krivi govor. Nova vladarica Župe se zahvalila dosadašnjem Načelniku što je vlast prepustio mirnim putem, te obećala da će ovo bit najbolja vlada i da će svi mislit da žive bolje. Obećala je i treću rekonstrukciju šetnice koju će produžit do Plata, oko centra u Srebrenom će učinit kružni tok kako bi se ljudi zabavili da ne čekaju na semaforu, i još puno toga o čemu više donosimo u videoprilogu ŽuTV-a. Uslijedila je zabava, odnosno proslava povodom "ustoličenja nove vlasti" uz DJ Vjevericu.

Ključ od Općine po starom običaju, predsjednica Župskog karnevala Načelniku vraća na čistu srijedu. A do tada nas očekuje dosta maškaranih događanja, zabava i druženja, ove su godine dugi pokladi Ultimi utorak je tek 5. ožujka.

Dio atmosfere sa sinoćnje maškarate donosimo u fotogaleriji, te u videoprilogu ŽuTV-a.


FOTOGALERIJAPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn