Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U prepunoj dvorani Sheratona održan Božićni koncert župskih Mažoretki (FOTOGALERIJA)

Mažoretkinje Župe dubrovačke sinoć su imale svoju večer za pamćenje. U hotelu Sheraton održale su svoj treći, već tradicionalni božićni koncert humanitarnog karaktera. Sve donacije namijenjene su oboljelim djevojčicama Gabrijeli Šetki i Gordani Knego. Također, djevojke su sa svojim voditeljicama i trenericama proslavile svoj deseti rođendan.

Upućene su zahvale svima koji ih podržavaju, prate i pomažu u njihovom radu. Zajedno sa svojim gostima prisjetile su se što je sve obilježilo desetljeće za njima i kako su došle do ovoga što danas predstavljaju. Daleko najemotivniji dio večeri bilo je uručenje priznanja i zahvalnice roditeljima pokojne Vlatke Gugić, malene mažoretkinje koja nas je prerano napustila. Njezino ime uvijek će biti u srcima Župskih mažoretki.   

Osim kadetskog i juniorskog sastava predstavile su i svoje najnovije i najmlađe snage, koje su sinoć prvi put stale pred publiku i opravdano dobile najveći aplauz. Ponosne na svoje dosadašnje uspjehe najavile su nastavak svog djelovanja u još jačem izdanju i pozvale sve zainteresirane župske djevojčice i djevojke da im se priključe u njihovom radu prijavom na audiciju koja će biti održana sredinom siječnja iduće godine.  Posebni gosti koncerta bili su KUD Marko Marojica, plesna skupina Dance around i Limena glazba Župe dubrovačke. Puna kongresna dvorana hotela Sheraton odisala je atmosferom plesa, mladosti i ponosom župskog imena na leđima naših mažoretkinja.


FOTOGALERIJA by Đani Njirić

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn