Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Djeca župskog vrtića obilježila Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje (FOTO/VIDEO)

Svečanom priredbom i druženjem na koje su pozvali svoje roditelje, bake, djedove i druge žitelje Župe dubrovačke polaznici i djelatnici Dječjeg vrtića Župa dubrovačka proslavili su danas na trgu ispred Općine Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Uz  dječji program svi nazočni su uživali u obilju kruha, kolača i peciva koja su zajednički pripremili roditelji, djeca i odgojiteljice. Bogatu trpezu je blagoslovio don Bernardo Pleše župnik Župe Mlini, a ovo druženje je imalo i humanitarni karakter, pa će prikupljeni novčani prilozi biti donirani za liječenje djevojčice Gabriele koja pohađa župski vrtić.

Dio današnjeg ugođaja na trgu ispred Općine u Srebrenom donosimo u našoj fotogaleriji, te videoprilogu ŽuTV-a.


FOTOGALERIJA 44 slike

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn