Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turnir 4 kafića - Odlično sportsko zabavno druženje Župljana na plivalištu u Mlinima (FOTO)

Kad je riječ o vaterpolu i svemu vezanom uz taj popularni ljetni sport, odavno je poznato da malo tko može napraviti festu kao što to čine Župljani. Tako je to bilo i sinoć na prepunom plivalištu u Mlinima, gdje je nakon tridesetak godina obnovljen Turnir 4 kafića, koji je za razliku od prijeratnih izdanja bio puno više zabavnog, a manje natjecateljskog karaktera.

U Funovim kapicama jučer popodne i uvečer smo vidjeli brojna svima poznata župska lica, neke od njih prvi put s kapicom na glavi, a neki su se ovom sportu nakratko vratili nakon dugo, dugo vremena. Igralo se skroz amaterski, bez puno pravila iz čiste zabave i zbog druženja u atmosferi punoj veselja i smijeha. Bilo je tu svega, od do sada u ovom sportu neviđenih taktika i akcija,  pa sve do lijepih poteza i golova kakvih se ne bi posramila ni puno ozbiljnija natjecanja. Sve je to na svoj svima poznat i zanimljiv način s voditeljskog mikrofona popratio neizostavni Romeo.


FOTOGALERIJA 55 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/cetiri_kafica{/gallery}

 


Ovo je sportsko zabavno druženje imalo i humanitarnu komponentu, u kutiji kraj šanka skupljala se pomoć za našim sumještankama Magdi i Gogi Knego.

Iako je rezultat sinoćnjih utakmica bio najmanje važan, spomenut ćemo da je prvi obnovljeni Turnir 4 kafića osvojio Hogar, koji je u finalu bio bolji od Gusara. Treće mjesto je pripalo Catamaranu, a četvrta je Luna.

Na kraju sve pohvale organizatorimana jednom odličnom sportskom druženju Župljana, za koje se nadamo da će postati tradicija.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn