Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Puntižela o kojoj će se dugo pričati; Rambo Amadeus i Let 3 "zapalili" Striježice (FOTO)

Iako puno kraća nego što je bilo planirano, popularna Puntižela je sinoć još jednom privukla brojne ljubitelje rock glazbe koji su do kasno u noć uživali u Parku Striježice. Naime, nakon početka ovogodišnjeg koncerta i nastupa prvog benda, na Župu se spustila prava ljetna oluja. Kiša je smočila opremu, pa je otkazan "uvodni" dio programa, a koncert je počeo tek oko 22:30 nastupom Ramba Amadeusa.

Rambo Amadeus je napravio pravi show. On i njegov prateći bend širili su pozitivnu energiju izvodeći svoje najpoznatije hitove sa satiričnim tekstovima, koji su do suza nasmijavali okupljene ispred gumna u parku. Nakon  sat i pol Rambove odlične svirke, na binu Puntižele se popeo Let 3 i još je jednom žestokom svirkom podigao atmosferu u parku do usijanja.

Rambo Amadeus i Let 3 ponudili su sinoć okupljenima u Striježicama  izvrstan koncert, pa bez obzira na otkazan nastup uvodnih bendova, ovogodišnja Puntižela je jedna od onih o kojima će se još dugo pričati.


FOTOGALERIJA 35 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/puntizela2018{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn