Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tradicionalna akcija župskog Ronilačkog kluba; Čistili podmorje Župskog zaljeva (FOTO/VIDEO)

Osamnaesta po redu, tradicionalna akcija čišćenja podmorja Župskog zaljeva u organizaciji Ronilačkog kluba Župa dubrovačka okupila je danas četrdesetak sudionika koji su čistili podmorje ispred Mlina i Srebrenog. Uz članove župskog kluba u akciji su sudjelovali i ronioci iz Dubrovnika i Cavtata, te gosti iz dva mostarska kluba Seuh i Leut.

Kao i par prethodnih godina, ronioci ni ove godine nisu iz podmorja izvukli puno smeća. Ipak u moru se i ove godine našlo nekoliko ležaljki za plažu, ostaci ribarske opreme, jedna auto guma, te neizostavne boce.

Akciju su pomogli Općina i Turistička zajednica Župe dubrovačke, a sve je završilo tradicionalnim tratamentom - roštiljom za sve sudionike na Plivalištu Gusara u Mlinima.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/ciscenje_podmorja18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn