Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U hotelu Sheraton svečano proslavljeni Dani dječjeg vrtića Župa dubrovačka (FOTOGALERIJA)

Prigodnim dječjem programom večeras su u hotelu Sheraton svečano proslavljeni Dani dječjeg vrtića Župa dubrovačka. Župski predškolci su svojim roditeljima, rodbini i uzvanicima priredili zanimljiv program pjesama, recitacija, plesa i folklora u izvedbi djevojčica i dječaka u župskim nošnjama. Na početku svečanosti nazočnima se obratila ravnateljica Marija Jelić i Općinski načelnik Silvio Nardelli, a program je završen tratamentom za sve izvođače. Dio večerašnje atmosfere iz kongresne dvorane Orlando hotela Sheraton, donosimo u Fotogaleriji, te u Videoprilogu ŽuTV-a.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/vrtic_sheraton{/gallery}

 


Dani dječjeg vrtića Župa dubrovačka su počeli jutros Aktivom ravnateljica vrtića Dubrovačko neretvanske županije, a program se nastavlja sutra Zajedničkim druženjem odgojno - obrazovnih skupina.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn