Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Humanitarni koncert KUD-a Marko Marojica i gostiju iz Etno kluba Zagreb (FOTOGALERIJA)

Članovi KUD-a Marko Marojica sa svojim gostima folklorašima iz Etno kluba Zagreb priredili su sinoć u župskoj školskoj sportskoj dvorani na Mljekari Humanitarni koncert za pomoć sumještaninu Jakovu Buliću. Nastupile su sve generacije župskog KUD-a od najmanjih do najstarijih -  novoosnovane veteranske sekcije kojoj je ovo ujedno bio i premijerni nastup.

Umjesto ulaznica, posjetitelji  koji su dobro ispunili tribine župske dvorane, su dobrovoljne priloge ostavljali u kutiji na ulazu u dvoranu, a sav iznos bit će predan obitelji Jakova Bulić za pomoć pri liječenju. Kako je bilo sinoć na Humanitarnoj folklorna priredbi za pomoć Jakovu Buliću. pogledajte u FOTOGALERIJI i videoprilogu ŽuTV-a.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/kud_hum_koncert{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn