Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Leptirići i Pužići u potrazi za Uskrsnim jajima na livadi obitelji Barović (FOTOGALERIJA)

Skupine Leptirići i Pužići iz župskog dječjeg vrtića najveći blagdan Uskrs učinili su još veselijim igrajući se uskrsnih igara na livadi obitelji Barović uživajući u pristiglom proljeću i igrama na otvorenom.

Mama Katarina priredila je djeci niz zanimljivih uskrsnih igara, od kojih je predškolce najviše oduševilo traženje mnogobrojnih jaja skrivenih po livadi. Razne igre poput uskrsne štafete, bacanja jaja u dalj i neizostavnog potezanja konopa obogaćene su dodavanjem uskršnjih detalja kako bi sve imalo posebnu čar i duh Uskrsa! Uz prelijepo vrijeme i boravak u prirodi s prijateljima, štujući običaje i tradiciju djeci su zasigurno u njihova srca utkane uspomene koje će s godinama prepričavati i dopunjavati novim iskustvima.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/vrtic_barovic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn