Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Udruga za Down sindrom prigodnim programom u Sub cityu obilježila svoj dan (FOTO/VIDEO)

Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije prigodnim je programom danas u Sub cityu obilježila svoj dan. Pripremili su mnoštvo zanimljivih aktivnosti pa su tako prisutna djeca i njihovi roditelji mogli uživati u likovnoj radionici na temu "Svi smo mi isti u našoj različitosti", čitanju slikovnice "Moja prijateljica ima Down sindrom", glazbi i neizostavnim kolačima, a podijeljene su i majice Udruge. Između ostalih, članovima udruge su se na današnjem druženju pridružili i štićenici Josipovca, kao i članovi Du motiona koji su prihod od trkačke manifestacije koja će se održati krajem travnja namijenili upravo Udruzi za Down sindrom.

Udruga svojim radom pomaže osigurati što kvalitetniji život osobama s Down sindromom te ih uključiti u sve segmente društvene zajednice. Među 30 djece članova udruge, nalazi se i četvero Župljana odnosno dvije Župke - Anđela i Karmen te dva Župljanina - Vlaho i Djivo.

- Ideja nam je bila izaći u javnost, da se ljudi malo pobliže upoznaju s našim radom te da kroz radionice koje smo organizirali potaknemo tu temu različitosti radi prihvaćanja naše djece - istaknula je Doris Mišić, odnedavno predsjednica Udruge.

Dio ugođaja sa današnjeg druženja u Sub cityu pogledajte u Fotogaleriji, te u videoprilogu ŽuTv-a.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}//2018/Kroz_zupu1/radionica_downsindrom{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn