Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Vratimo djecu na igrališta"; 110 malih biciklista u dvorani na Mljekari (FOTOGALERIJA)

Župska školska sportska dvorana ove je zime centralno mjesto događanja i okupljana mještana oko brojnih sportsko zabavnih manifestacija. Tako je danas dvorana na Mljekari ugostila male bicikliste sudionike projekta "Vratimo djecu na igrališta". Na prvom ovogodišnjem izdanju ovog događanja, kojeg je u suradnji s općinom Župa dubrovačka organizirala Udruga Sigurnost u prometu, okupilo se 110 učenika od prvih, drugih i trećih razreda osnovnih škola od Orašca do Konavala, što današnje natjecanje čini najmasovnijim do sada.

- Ovo je jedno od najvećih natjecanja koje je do sada provedeno na području Dubrovnika i najveće ove vrste u Lijepoj našoj. Motiv ovakvih okupljanja je da vratimo djecu u njihovo prirodno okruženje to su igrališta i sportske dvorane - rekao je organizator današnjeg natjecanja Denis Pavela.

Nagrade najboljima su uručili ravnatelj župske škole Antun Jurkić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić, te zamjenik općinskog načelnika Mirko Maslać. Prvo mjesto je pripalo Lari Margaretić, učenica trećeg razreda iz Orašca, drugo mjesto je osvojio učenik drugih razreda Gruške škole Maroje Bokun, a treći, te ujedno i najbrži župljanin na ovom natjecanju je bio Roko Botica, učenik trećeg razreda Osnovne škole Župa dubrovačka.


FOTOGALERIJA 41 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/fotogalerije/bicklisti_dvorana{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn