Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Izložba ptica; Pogledajte tko je nagrađen peharom, a tko diplomom i pticom (FOTOGALERIJA)

Središnji događaj ovogodišnje izložbe ptica koja je ujedno bila i prvenstvo Udruge za zaštitu i uzgoj ptica Dubrovnik, bila je današnja dodjela nagrada najuspješnijim uzgajivačima i djeci za njihove likovne radove na temu ptica.

Diplomama i besplatnim pticama su nagrađeni polaznici Dječjeg vrtića Župa dubrovačka Nikolina Kristović, Maris Bačić, Luka Regjo, i Andrea Bačan , učenici 1. do 4. razreda župske škole Luka Petar Nanić, Marko Maleš, Ana Kisić i Alfonso Linares Hoyos, te učenici od 5. do 8. razreda Katarina Kanostrevac, Antonio Masle, Mirna Milić i Petra Martić.

Pehare za najuspješnije uzgajivače ove godine su dobili Andrej Greguš za prvo, Jasmin Brković za drugo  i Nikša Oblizalo za treće mjesto.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/fotogalerije/izlozba_ptica_17-dodjela{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn