Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Prvi donosimo; Prošetajte kroz novi "One Suite Hotel" uz našu FOTOGALERIJU

Na blagdan Svetog Antuna u novom One Suite Hotelu u Srebrenom su namještene prve sobe, u ranim popodnevnim satima sve je bilo spremno za obilazak Komisije za kategorizaciju hotela. One Suite Hotel projekt je tvrtke Brenum, vlasnika Lukše Jakobušića, u koji je uloženo oko 34,5 milijuna kuna, od čega 9 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava u sklopu programa podrške razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu.

Dubrovačka turistička ponuda će kroz nekoliko dana, kada hotel primi prve goste, postati bogatija za jedan sasvim drugačiji, prvi digitalizirani dizajnerski hotel u Hrvatskoj.

Čitatelji Župčice prvi imaju priliku vidjeti kako izgleda interijer One Suite Hotela.


FOTOGALERIJA 44 slike

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/fotogalerije/One-Suite130617{/gallery}

 


“Pri kupnji zemljišta plan je bio izgraditi poslovnu zgradu. No, donesen je prostorni plan kojim je na tom području predviđena mješovita gradnja, zbog čega smo morali prenamijeniti objekt. Prva ideja nam je bila napraviti turističke apartmane, a kako smo u međuvremenu ušli u Europsku uniju, otvorila se mogućnost za sudjelovanje u natječajima za bespovratna sredstva. Kako EU ne financira apartmanizaciju, projekt je dobio svoj konačni oblik”, ispričao nam je Lukša Jakobušić, koji je uz arhitektonski studio 3LHD, angažirao studio Flomaster za vizualni identitet hotela, te Andreu Klemečić za kreiranje koncepta restoran/bara Lokal. “U svakom apartmanu su djela lokalnih akademskih umjetnika koja će biti dio sadržaja kataloga Art in One, namijenjenog kako gostima, tako i svim zaljubljenicima u umjetnost. Lokal će nuditi uslugu zdravog doručka, ali i ostala jela od lokalnih namirnica, dok će ponuda pića sadržavati craft piva i najbolja hrvatska vina. Želja nam je pokrenuti franšizu za Lokal, te time odgovoriti na potrebu brojnih ugostitelja koji žele otvoriti nešto svoje uz model koji funkcionira. Za naš restoran smo i sami tražili franšizu, ali u Hrvatskoj nismo pronašli partnere”, pojašnjava Jakobušić.

Još se jedna ideja vezana za hotel u startu činila nedostupnom u Hrvatskoj, a to je digitalizirana usluga. One Suite Hotel se od ostalih u Hrvatskoj razlikuje po korištenju digitalne tehnologije u procesu pružanja usluge gostima, putem aplikacije Mobilni hotel koja je kreirana u suradnji s Vipnetom i pulskom tvrtkom Intersoft Technologies. Ipak, kako Jakobušić ističe, sami su uložili u opremu i radove te se nada da će u buduće takve usluge korisnici moći dobiti prema vlastitom modelu troška, bilo da se on računa po krevetu ili korisniku. Gosti One Suite Hotela će putem aplikacije na svojim pametnim uređajima moći otvarati vrata sobe, naručivati u sobu, komunicirati s osobljem hotela, otvarati garažu, pristupati bazenu i teretani, planirati i bookirati izlete te se vješto snalaziti u obilasku lokalnim atrakcijama uz GPS.

Posebna se pažnja posvećuje svim detaljima koji mogu udovoljiti stilu života svakog gosta. Razmišljati „zeleno“ i ekološki nije novost, ali djelovanju često fali dosljednost. „GREEN ONE“ filozofija je One Suite Hotela koja uključuje korištenje solarnih ploča, prirodnih, organskih materijala, primjerice organskog pamuka za posteljinu i toaletne potrepštine, zdravih eko namirnica te ranije spomenute punionice za električna vozila. Bilo da ste ljubitelj ljenčarenja ili aktivnog odmora, ovdje ćete pronaći sve na jednom mjestu. Mirni dio boravka u uvali Srebreno odmoriti će dušu i tijelo, a neposredna blizina Dubrovnika zaokružiti će doživljaj kroz sve mogućnosti koje ovaj biser Jadrana nudi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn