Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Parada gostujućih i domaćin maškara Župskog karnevala kroz Nottingham (FOTO)

Nakon predstavljanja na Cavtatskoj rivi i đira kroz Župu, povorka 36.-tog Župskog karnevala u popodnevnim je satima stigla na Stradun. Od Cavtata do Grada povorka je narasla. Nekima je očito bilo previše maškaravat se cijeli dan, pa smo na Stradunu vidjeli par domaćih skupina više. Župski je karnevo danas imao i posebnu scenografiju, te je zahvaljujući sutrašnjem početku snimanja filma Robin Hood, po prvi puta prošao kroz Nottingham.

Na drugu godinu za redom viđenoj svojevrsnoj Smotri karnevalskih maškaranih skupina iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, nekoliko župskih skupina je pokušalo probuditi duh nekadašnjeg satiričkog karnevala koji je nasmijavao okupljene na Stradunu. Najviše pljeska i smijeha okupljenih su izazvale Severina i učiteljice iz župske škole, Ptičja gripa i Koreografija balerina, te za kraj Plaćani sa svojim osebujnim prikazom gradskih političkih zbivanja umotanih u kostime snimanja Robin Hooda i Igara Prijestolja. Čitanje testamenta i poruka je i ove godine izostalo, uz poruku Karnevala da to ionako svakodnevno kroz cijelu godinu možemo čitati na brojnim portalima.


FOTOGALERIJA 28 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/fotogalerije/zk_stradun17{/gallery}

 


VEZANE VIJEST


ŽuTV; Župski karnevo 2017 - Zabava i scenski nastupi na pozornici ispred Luže (VIDEO)

Povorka Župskog karnevala nakon dugi niz godina prošetala Cavtatom (FOTOGALERIJA)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn