Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tradicionalna deseta FOTOGALERIJA; Župljani na procesiji Feste Svetog Vlaha

Nakon središnjeg euharistijskog slavlja na blagdan svetog Vlaha i ove je godine dubrovačkim ulicama prošla tradicionalna procesija. Za Župskim barjacima ponosno je koračao veliki broj vjernika, a isto toliko Župljana pratilo je povorku cijelom dužinom Straduna koji je ovaj put bio "obogaćen" neobičnom scenografijom, kulisama za potrebe snimanja filma o Robinu Hoodu.

Župski portal - Župčica ove godine obilježava deset godina od pokretanja i prvih vijesti objavljenih krajem ljeta 2017. godine. Jedna od prvih fotogalerija, bila je ona s feste "Župljani na procesiji Feste Svetog Vlaha" koja je tako danas doživjela svoje deseto izdanje. Koga smo sve snimili u procesiji 1045. Feste, pogledajte u našoj bogatoj Fotogaleriji.


FOTOGALERIJA 36 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/fotogalerije/procesija_stradun2017{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn