Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U prepunoj dvorani održan prvi Božićni koncert Mažoretki Župe dubrovačke (FOTOGALERIJA)

U prepunoj dvorani Restorana Spione Mažoretke Župe dubrovačke pod budnim okom njihove voditeljice i trenerice Marijete Klis te Helene Bubalo i mladih trenerica Katarine Žarak i Matee Previšić, održale su sinoć svoj prvi Božićni koncert.

I velike i male mažoretke su pokazale svoje umijeće rada sa štapom kroz niz koreografija, a kao gosti nastupili su članovi Limene glazbe Župa dubrovačka kojom je ravnao dirigent Teo Čipčić. U drugi dio koncerta, onaj Božićni, nazočne je uvela solistica Nevia Miloslavić na flauti s izvedbom "Tiha noć", a veselim koracima je oduševila ritmička grupa trećih razreda O.Š.Župa dubrovačka sa voditeljicom Renatom Pavlin.

Do kraja koncerta Mažoretke i Limena glazba su božićnim skladbama ispunile srca svih prisutnih na kraju svima zaželjele "Čestit Božić i sretnu novu 2017.godinu".

Humanitarna nota koncerta je premašila očekivanja, skupljeno je 2.403,00 kn koje su namijenjene oboljeloj majci. Na kraju su se svi prisutni počastiti delicijama koje su napravile majke i bake mažoretrki, te bokunom mazoret torte.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/fotogalerije/mzoretke_koncert{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn