Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Navijački spektakl u Portu; Što bi tek bilo da smo pobijedili ? (FOTOGALERIJA)

Fun H2O je jučer u Portu zasluženo izgubio finale, Elita je bila bolja nadmudrila i nadigrala "narančaste" i pehar pobjednika 33. Divlje lige zasluženo odlazi po godinama igrača najstarijoj momčadi lige u čijim redovima su nastupili i dva nekadašnja Funovca Marko Kortizija i Miro Boroje.

Iako je poraz u finalu malo pokvario dojam, "narančasti" su odigrali još jednu odličnu sezonu. Otišlo se do kraja, Fun je još jednu sezonu igrao završnicu u Portu i omogućio svojim navijačima da naprave novi spektakl kakav jedino oni mogu napraviti. Kako se pokazalo lani, bez Funa finale Divlje lige je samo obična utakmica, možda igrom kvalitetnija, ali bez atraktivnosti i spektakla.

Bez obzira na negativan rezultat navijanje ni sekunde nije prestajalo, isto kao nekada davno sredinom devedesetih kada su prema Gradu kretali prvi konvoji barki s narančastim zastavama. Stariji Funovci su se prisjetili legendarne utakmice na Bellevueu protiv Danača kada navijanje nije prestajalo iako su Danče vodile 10:0. Tako je bilo i jučer od prve do posljednje sekunde. Uz svu pirotehniku, koreografiju i spektakl u Portu, najljepši momenat je došao na kraju na dodjeli priznanja ispred Kneževe dvora kada su funovci čestitajući prvaku skandirali ime protivnika - Elita, Elita orilo se iz grla Funovaca.

Povratak u Mline je obilježio vatreni doček bengalke, veliki vatromet.

- Što bi tek bilo da smo pobijedili - pitali su se mnogi. Odgovor je jednostavan - Vidjet ćemo dogodine !


FOTOGALERIJA 33 slike

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/fotogalerije/navijaci_finale{/gallery}

 


Kao uvod u finalnu utakmicu Cvijeto Antunović i navijači Funa su donijeli veliku hrvatsku zastavu, koju su finalisti raširili u moru u znak zahvalnosti svim hrvatskim braniteljima, i to uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Pljesak je potrajao dugo, dugo. Bilo je to jedno veliko hvala svim hrvatskim braniteljima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn