Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Povodom dana Općine; Druga Humanitarna biciklijada okupila dvjesto biciklista (FOTOGALERIJA)

Druga Humanitarna biciklijada koju je Savjet mladih općine Župe dubrovačka povodom dana Općine organizirao u suradnji s udrugom Kurenat, okupila je jučer oko 200 biciklista koji su odvozili stazu od ambulante do zgrade škole na Kantulama (stara škola), pa putem iza škole prema Bjelicama i Mandaljeni, pa preko Zagrude, Radovine, Sabovine, Lazina, Rovanja, Zakule sve do kružnog toka u Poslovnoj zoni, te do cilja u prostoru Samostana sv. Vicenca.

U humanitarnom dijelu biciklijade prikupljeno je 5350,00 kuna koje će biti pridodane prihodima prikupljenim od Eko-crossa (koji će se održati u nedjelju 29.05. s početkom u 17 sati) i donirati potrebitima s područja Općine.

Dio atmosfere s druge Župske biciklijade donosimo u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/fotogalerije/Biciklijada16{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn