Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Motomrazovi moto klubova "Dvije rote" i "Nomadi" posjetili vrtić i Josipovac (FOTOGALERIJA)

Članovi moto kluba "Dvije rote" iz Konavala i domaći bikeri "Nomadi" danas su po tradiciji obukli crvene odore Djedova Božićnjaka i krenuli u obilazak Župe i Konavala. Nakon jutra provedenog po konavoskim vrtićima i školama, malo prije podne su stigli u Župu.

Prvo su obradovali najmlađe Župljane polaznike Dječjeg vrtića koji su ih ove godine, zbog radova ispred vrtića,  dočekali na prostoru ispred Sheratona.  Motoristi su donijeli vreće pune slatkih poklona, koje je i ovaj put osigurala Općina, te nakon što su zajedno s djecom otpjevali nekoliko Božićnih pjesama, podijelili slatke pakete djeci po skupinama.

Poslije tratamenta u Općini bikeri su krenuli prema Centru za rehabilitaciju Josipovac gdje je dolazak motorista izazvao oduševljenje štićenika.


FOTOGALERIJA 25 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Fotogalerije/motomrazovi_zupa15{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn