Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Osnovna škola Župa dubrovačka - Priredba prigodom Dana škole (FOTOGALERIJA)

Dan škole i obnovu statusa međunarodne Eko škole, učenici i nastavnici OŠ Župa dubrovačka, između brojnih aktivnosti, obilježili su i svečanom priredbom u predvorju nove školske zgrade na Mljekari.

Uz spuštanje zelene zastave Eko škole priredbu je pjesmom otvorio školski zbor. Slijedili su nastupi Zumba kids tečaja, ritmičke sekcije i Step 'n Jazza, te recitacije učenika. Ravnatelj Anton Jurkić je nakon pozdrava učenicima dodijelio nagrade i priznanja učenicima koji su nastupili na državnim i županijskim natjecanjima, a učenica osmog razreda Mihaela Valentić je proglašena učenicom generacije. Učenike je pozdravila i bivša ravnateljica Anka Šutalo koja je s njima počela ovu školsku godinu.

Kako je to bilo danas u župskoj školi pogledajte u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA 28 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Fotogalerije/dan_skole15{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn