Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Završen učenički The Voice - Najljepši glas župske škole ima Leona Miletić-Dri (FOTOGALERIJA)

Finalnim izvedbama i pobjedom Leone Miletić-Dri, učenice 6.b razreda danas je završio ovogodišnji izbor za najljepši glas župske škole. Po izboru žirija mentora  Renate Pavlin, Davorke Bronzić i Denisa Vega, kojeg je danas kao četvrti član pojačala pjevačica Modula 5 Tanja Lukšić, drugo mjesto je pripalo Dori Lakić iz 7.b, a treću nagradu osvojio je Lovro Bašić, učenik 5.a razreda.

Svi učenici su nagrađeni nagradama sponzora župskog učeničkog The Voica, a dok se čekala odluka žirija, sve nazočne je razveselio zanimljiv nastup dua školskih vjeroučitelja Antuna Končića i Ante Novakovića.

Uz čestitke pobjednicima i zahvalu svim natjecateljima na izvrsnim izvedbama, hrabrosti i trudu, iz škole najavljuju nastavak Voicea i dogodine. Djelić današnje atmosfere pogledajte u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Fotogalerije/voice_finale_300415{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn