Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Humanitarna akcija "Osmijehom za osmijeh" u Restoranu Spiona (FOTOGALERIJA)

Humanitarka Ana Vukas u suradnji s Udrugom "Poseban prijatelj" Dubrovnik, organizirala je danas u Restoranu Spiona još jednu u nizu svojih humanitarnih akcija. Riječ je o akciji u kojoj se prikuplja pomoć Dubrovčanima Marijanu Ogresti, Ivani Švarc i Ani Žabić. Posjetitelji su priloge mogli dati u kutijama na ulazu u prostor restorana, a otvoren je i poseban bankovni račun, broj, HR5423600001501611584, na koji će se moći uplaćivati novčani prilozi u periodu 25.ožujka do 25. travnja 2015. godine.

Na akciji je nastupila Plesna skupina 3V, curice su nosile haljine dizajnerice Andree Zvono te haljine iz Salona vjenčanica "I do". a za lijepi izgled djevojčica pobrinule su se učenice Obrtničke škole Dubrovnik. Održane su i Karaoke koje je besplatno ustupio Multimedijalni centar Lazareti, dok je za dobru glazbu i atmosferu zadužen  DJ Milo Kravarović.

Kako je danas bilo u Spioni pogledajte u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Fotogalerije/ana_vukas_spiona{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn