Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Školska Dječja maškarata i zabava uz DJ Vjevericu u Restoranu Spiona (FOTOGALERIJA)

Poslovna zona u Gornjoj Čibači i ove je godine ugostila Dječju maškaratu Župskog Karnevala koja je, uz tek nekoliko malih maskara koje su doveli roditelji, bila školska maškarata župske osnovne škole. Na razliku od lani, izostao je nastup limene glazbe i mažoretki, pa su učenici predvođeni barjakom Župskog karnevala prošetali u povorci parkingom ex. Getroa i Spiona Landa.

U Restoranu Spiona male maškare je dočekao tratamenat krafenima i sokovima, te zabava uz DJ Vjevericu s izborom najboljih maski.

Dobrih maski u koje je uloženo puno truda ni ove godine nije nedostajalo, a kako je sve to skupa izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.


FOTOGALERIJA 34 slike

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Fotogalerije/djecja_maskarata15{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn