Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Miševi i mačke naglavačke" - Mališani odgojne skupine "Ribice" ugostili Luka Paljetka (FOTOGALERIJA)

Mališani župskog vrtića, odgojne skupine "Ribice" s odgojiteljicama Kristinom i Nikolinom sinoć su u vijećnici Općine ugostili književnika Luka Paljetka. Ova posjeta poznatog dubrovačkog dječjeg pjesnika dogodila se u sklopu obilježavanja Mjeseca Knjige  i čitavog niza aktivnosti koje su djeca odgojne skupine "Ribice" uklopili u svoj projekt pod nazivom "Čitaj mi - Slušam te". U ugodnom druženju uživali su i roditelji i djeca, ali i djedovi i bake i svi oni koji su nakratko kroz stranice svoje omiljene lektire prošetali stazama djetinjstva.

Na samom kraju uslijedilo je potpisivanje zbirke pjesama  "Miševi i mačke naglavačke" s posvetom za svako dijete. Bilo je to druženje za pamćenje potaknuto hvalevrijednim projektom razvijanja ljubavi prema knjizi.


FOTOGALERIJA 31 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Obrazovanje/paljetak_ribice{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn