Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

"Miševi i mačke naglavačke" - Mališani odgojne skupine "Ribice" ugostili Luka Paljetka (FOTOGALERIJA)

Mališani župskog vrtića, odgojne skupine "Ribice" s odgojiteljicama Kristinom i Nikolinom sinoć su u vijećnici Općine ugostili književnika Luka Paljetka. Ova posjeta poznatog dubrovačkog dječjeg pjesnika dogodila se u sklopu obilježavanja Mjeseca Knjige  i čitavog niza aktivnosti koje su djeca odgojne skupine "Ribice" uklopili u svoj projekt pod nazivom "Čitaj mi - Slušam te". U ugodnom druženju uživali su i roditelji i djeca, ali i djedovi i bake i svi oni koji su nakratko kroz stranice svoje omiljene lektire prošetali stazama djetinjstva.

Na samom kraju uslijedilo je potpisivanje zbirke pjesama  "Miševi i mačke naglavačke" s posvetom za svako dijete. Bilo je to druženje za pamćenje potaknuto hvalevrijednim projektom razvijanja ljubavi prema knjizi.


FOTOGALERIJA 31 slika

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn