Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Motomrazovi iz "Dvije rote" i "Nomada" posjetili župski Vrtić i Josipovac (FOTOGALERIJA)

Članovi moto kluba "Dvije rote" iz Konavala i župski bikeri "Nomadi"  i ove su godine u odorama Djedova Božićnjaka krenuli u obilazak Župe i Konavala. U Župu su stigli oko 11:30 sati, te krenuli ravno pred Dječji vrtić gdje ih je čekalo mnoštvo mališana sa svojim odgojiteljicama.

Motomrazovi su donijeli vreće pune slatkih poklona, koje je po običaju osigurala Općina, te zajedno s djecom zapjevali nekoliko Božićnih pjesama. Slijedio je obilazak vrtićkih skupina i podjela poklona, te tratamenat za bikere u Općini.

Nakon vrtića, Motomrazovi su obišli i Centar Josipovac, te svojim dolaskom, pjesmom i slatkim darovima razveselili štićenike Centra.

Završetak ovog današnjeg đira motomrazova je bio u prostorijama Nomada u Kuparima u ugodnom druženju konavoskih i župskih bikera.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/obrazovanje/motomrazovi14{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn