Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Proslavljena 20. obljetnica rada Matice umirovljenika Župa dubrovačka (FOTOGALERIJA)

Sinoć je u restoranu Spiona svečano proslavljena dvadeseta godišnjica uspješnog rada Matice umirovljenika Župa dubrovačka. Na početku svečanosti predsjednica Marija Vlašić pozdravila je sve nazočne, a posebno počasnog predsjednika i najstarijeg člana gospara Tonća Maregu, načelnika Silvija Nardellija, gospođu Lucu Gvozden, gospara Iva Margaretića, Antuna Anđelića, Pava Krilanović predsjednika konavoske Matice i sve predsjednike podružnica MUH-Dubrovnik.

Predstavljena je kronologija uspješnog rada, a prisjetilo se svih koji su dali doprinos svojim radom, naravno mnogi su umrli, a svima ostalim dodijeljene su zahvalnice. Zahvalnice su dodijeljene i svim pravnim i fizičkim osobama koje su doprinijele radu udruge.


FOTOGALERIJA 27 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/zabava/matica_umirovljenika_spiona{/gallery}

 


Svečano slavlje obogatio je nastup KUD-a Marko Marojica kao i izložba unikatnih svjetiljki člana umjetnika i dizajnera gospara Juraja Pavlovića.

Oko 250 članova i gosta uživalo je u svečanoj večeri i plesu. Uz čestitke za Božić i Novu godinu svima, a pogotovo najstarijim i vjernim članovima koji su dobili poklon-bon završen je program slavlja dvadesete obljetnice MUH - Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn