Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/pogled_s_orlanda is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Đir po gradilištu novog hotela u Srebrenom - Pogled s trećeg kata Sheratona (FOTOGALERIJA)

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/pogled_s_orlanda is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Nakon današnjeg potpisivanja ugovora u novom Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu prošetali smo hodnicima, balkonima i sobama ovog budućeg prestižnog hotela u Srebrenom.

Kakav je pogled iz budućeg Predsjedničkog apartmana na trećem katu hotela, kako izgledaju još nedovršene fasade i okoliš s vanjskim bazenom gledane s balkona na trećem katu, ali i unutrašnjost, hodnici i banje koje su u hotel dovezene gotove u betonskim kontejnerima koji se ugrađuju u sobe, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/pogled_s_orlanda{/gallery}

 


VEZANE VIJESTI

Sheraton stigao u dubrovačku regiju; U Srebrenom se na proljeće otvara Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel (FOTOGALERIJA)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn