Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/ston_maskari is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Maškarane skupine iz Župe na tradicionalnom Ljetnom karnevalu u Stonu (FOTO)

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/ston_maskari is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Sinoć je u Stonu održan tradicionalni Ljetni karnevo na kojem su i ove godine sudjelovale maškarane skupine iz Župe, a da ovaj događaj ne bi prošao nezabilježeno, pobrinula se Dalija Milić Kralj te nam  poslala slike iz Stona. Kako su se se Župljani zabavili na ovoj sinoćnjoj maškarati pogledajte u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA by Dalija Milić Kralj

{gallery slider=boxplus.carousel}2014/fotogalerije/ston_maskari{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn