Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/jadranske_igre is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

FOTOGALERIJA; Najbolji "Preko bare", Fun H2O nadmoćan u Konopu, općinske "Sirene" treće

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/jadranske_igre is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Zabavno sportski događaj koji se već petu sezonu održava duž jadranske obale stigao je sinoć po prvi put u Mline. U zanimljivim igrama na moru i potezanju konopa natjecalo se sedam domaćih ekipa i jedna gostujuća iz Zagreba.

Pobjeda je pripala ekipi "Preko bare" koja je skupila čak 48 bodova, drugi je Fun H2O s 41 bodom, istim brojem bodova kao i trećeplasirane "sirene" ali s pobjedom na "konopu". Ekipa "općinara" Sirene je bila u borbi za ukupnu pobjedu sve do zadnje discipline, a posebno atraktivan nastup su imale "tete" iz ekipe Dječjeg vrtića jedine u potpunosti ženske ekipe na natjecanju, dok je Fun H2O je nadmoćno stigao do slavlja u posljednjoj i najzanimljivijoj disciplini Potezanju konopa.

Pobjednik sinoćnje večeri stekao je pravo nastupa u osmini finala Jadranske lige 30. srpnja u Zatonu.


FOTOGALERIJA 48 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/jadranske_igre{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn