Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/fun_lopud is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

FOTOGALERIJA; Elafiti u narančastom - "Team building" igrača i navijača Fun H2O-a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/fun_lopud is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Pripremajući se za početak Glavnog turnira Divlje lige i Turnir Funova srca u subotu 02. kolovoza u Mlinima, igrači i navijači Fun H2O-a (oni koji su to od poslovnih i drugih obaveza mogli) proveli su jučerašnji dan na zajedničkom izletu i druženju na Elafitima. Na ove svojevrsne "pripreme" Funovci su krenuli brodom agencije Vivado, a djelić atmosfere s jučerašnjeg "team buildinga" donosimo u Fotogaleriji

foto; Fun H2O Mlini - facebook


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/fun_lopud{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn