Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pehar stigao u Mline - Fun H2O pobjednik 31.Divlje lige (FOTOGALERIJA)

Pehar pobjednika Divlje lige i ove godine ide "preko Dupca", ali ne ko lani u Cavtat nego u Mline !!!! Fun H2O je u 28-oj godini postojanja prvi put osvojio naslov prvaka.

"Ludilo u narančastom" koje traje danima, donijelo je danas u Mline dugo čekanu titulu, o kojoj su sanjale generacije Funovaca. Tražilo se mjesto više na barkama, mnogi su ostali na mulu i plivalištu, te do porta došli linijom, punim katamaranom Vivada zajedno s igračima.

Napetu i nervoznu utakmicu su riješili peterci. Nakon 3:3 u regularnom dijelu i serije po tri udarca u kojoj je svaka momčad imala po jedan promašaj, izvrsni Žeravica brani udarac Marija Rašice, a Robert Palunčić pogađa za veliko slavlje kakvo Porat ne pamti. Pehar je stigao u Mline, a ova ekipa, zajedništvo igrača i navijača koje je još jednom ujedinilo Župu, je garancija da bi tu mogao i ostati i dogodine.


FOTOGALERIJA 52 slike

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/vaterpolo/finale_porat14{/gallery}

 


Palace - FUN H20 Mlini 3:3/nakon četveraca 5:6

PORAT Sudac: Nikola Curić (Dubrovnik)

PALACE: Tomo Sjekavica, Ivan Bilić, Đino Radić (1), Marijo Rašica (2), Pero Sjekavica, Toni Pavlić, Pavo Čučka, Jadran Bijelić, Lukša Buconić, Tomislav Vuksanović, Toni Peraić, Ivan Hrnić, Hrvoje Puh, Haris Zelentrović, Jasmin Jaganjac.

FUN H2O MLINI: Ivo Žeravica, Maro Martić (2), Drago Bego, Robert Palunčić (1), Nikola Crnčević, Maro Dabelić, Tomo Bulum, Lino Glavočić, Nikola Matičević, Jakov Blašković, Vedran Kuzman.

Četvrtine: 1:1, 0:1, 1:0, 1:1 - četverci 2:3


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn