Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/navijaci_skola is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Uz početak Svjetskog prvenstva; Navijački dan župskoj školi (FOTOGALERIJA)

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/navijaci_skola is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

I župska škola je obilježila početak Svjetskog nogometnog prvenstva. Organiziran je navijački dan tijekom kojeg su učenici, a poneki i učitelji, slavili su u kockastim dresovima i s mnoštvom rekvizita. Kroz školu orila se navijačka pjesma, ali to nije omelo učenike i učitelje da uz nogometno ludilo odrade svoje nastavne sate.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/navijaci_skola{/gallery}

 


 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn