Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/vrtic_maskarata14 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Dječja maškarata u župskom vrtiću (FOTOGALERIJA)

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/vrtic_maskarata14 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Nakon školske, jučer su u prostorijama župskog vrtića održane maškarane zabave za najmlađe Župljane. Nažalost, ove godine nije bilo zajedničke vrtićke zabave, poput prošlogodišnje u Spioni, nego su zabave održane u par prostora vrtića i dvorani Općine.

Ipak dobre zabave nije nedostajalo, a UKŽD i njegov domaćin Mlinarski karnevo i za ovu prigodu je osigurao krafene i sokove koje su Klauni iz Mlina podijelili djeci po skupinama.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/vrtic_maskarata14{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn